10101986
Gabriel Orosz
akivzo
robertsmith
danny80034

Szerelmi Horoszkóp

Ikrek szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Nyilas, Mérleg

Akivel nem illik össze: Bak

Az Ikrek szereti a változatosságot, hangulata is gyakran ingadozik, részben ebből kifolyólag, amit csinál, azt szenvedéllyel csinálja. Szeret utazni, világot látni, és ehhez megfelelő társat is keres.

Az utazás élményét elsősorban a Nyilas jegyűekkel tudja megélni, élnek halnak a kalandokért, ezért alkotnak remek párost. A Mérlegekkel is könnyen kijönnek, sosem fogynak ki a témákból, mindig van miről beszélgetniük, így sosem unják meg egymást.

Az Ikrek, mint szabad lélek nem tudja elviselni a Bak rendszerezettségét, így könnyen ki tudja hozni a sodrából. A Bak egy kapcsolatban nehezen viseli a hullámzást, így az Ikrek személyisége nem való számára.

 

 

Bika szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Skorpió, Rák

Akivel nem illik össze: Nyilas

A Bikáknak fontos a munkájuk, az anyagi jólét, főként családjuk miatt, hogy otthon teremthessenek. Családközpontúak, ha egyszer szerelmesek lesznek, akkor egy életre kitartanak a nagy ő mellett.

A Skorpió és a Bika két olyan jegy, akik imádják munkájukat, ezáltal könnyen kompromisszumokra jutnak kapcsolatukban. Hamar lángol fel a szerelem, és tartóssá válik a viszony kettőjük között. A Rák jegyben születetteknek, és a Bikáknak is a gyermekek a legfontosabbak, így szuper családot alkothatnak.

A Nyilassal abszolút eltér az ízlésviláguk, nem is tudnak igazából szót érteni egymással. Ha mégis, hamar viták alakulhatnak ki, amelyek ellehetetlenítik a kapcsolatot.

 

 

Kos szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Mérleg, Oroszlán

Akivel nem illik össze: Bika

A csillagjegy szülötte bátor és vállalkozó szellemű, hétköznapjait úgy éli, hogy mindennap történjék valami hasznos körülötte. Nem feltétlen társasági típus, kifejezetten szüksége van az egyedüllétre, és az önállóságra.

Párválasztáskor általában a Mérleggel jár a legjobban, hisz ő is igényli a személyes teret, így könnyen megértik egymást. Emellett mindenben inspirálják egymást, és motiválják a jobb teljesítmény érdekében. Az Oroszlánnal szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki, rengeteg izgalommal, ami a Kost is felrázza.

A Kos nehezen viseli a féltékenykedést, így a Bika túlzott féltési vágya könnyen véget vethet egy bimbózó szerelemnek.

 

 

Bak szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Bika, Rák

Akivel nem illik össze: Ikrek

A Bakok büszkék és makacsok sok esetben, ezeket sokszor előnyükre tudják fordítani az életben. Kifejezetten hűségesek, kevés embert engednek magukhoz közel, de akiket igen, azokért bármikor kiállnak.

A Bika tökéletes pár számára, mert megfontolt, és mindig biztosra megy. A Bika sikeresen veszi az akadályokat a Bak esetén, és átlépi a szégyenlőssége határait, amivel örökre szóló szerelmet hozhat élétébe. A Rák alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli, könnyen terveznek közös életet.

A Bak szerint az Ikrek túlszervezi az életét, és nem tudja vele tartani a lépést, ezért hiába is esik szerelembe a jegy szülöttjével, hamar belefárad a kapcsolatba, és jobbnak látja, ha meghátrál.

 
 

Nyilas szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Vízöntő, Ikrek

Akivel nem illik össze: Bika

A Nyilas örök bizalmatlan, de ezzel ellenben nehezen feltételezi bárkiről, hogy rosszat tenne, inkább a féltékenységben nyilvánul meg e tulajdonsága. Becsületes és őszinte, amit elvár mástól, ő maga is úgy cselekszik.

A Nyilas és a Vízöntő elfogadják egymás privát szféráját, és képesek úgy közös időt eltölteni, hogy a másikat nem zavarják nyugalmában. Közös nézeteket vallanak, amik által hosszas beszélgetésekbe tudnak bonyolódni. Az Ikrekkel igaz nem mindig vannak közös nevezőn, de lételemük a nyüzsgés, a változatosság, így képesek az örökkévalóságig egymás társaságát élvezni.

A Nyilas spontaneitását a Bika kiszámíthatósága tönkreteszi. Míg a Nyilas hirtelen, a Bika pontosan megtervez mindent előre, ebből sok konfliktus alakul ki kettőjük között.

 

 

Skorpió szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Szűz, Halak

Akivel nem illik össze: Kos

A Skorpiók mind erősek, és önbizalmuk sem kevés, könnyen válhatnak vezetőkké. Számukra ritkán létezik arany középút, ezáltal személyiségük is enyhén csapongó.

A Szűz képes türelemmel támogatni a Skorpiót célkitűzéseinek elérésében. Egyszerre tudnak barátként és szerelmesekként élni, ami biztos vázat ad kapcsolatuknak. A Halakkal a kreativitásuk szárnyalhat és érheti el az egeket, sosem unatkoznak együtt, szerelmük egy csiszolatlan gyémánt.

A Kos törtetése beleütközik a Skorpió öntudatosságába, így vita vitát követve nagyon hamar véget ér a vonzódás. Barátként kijöhetnek, de a szerelemben ellenségekké válnak.

 

Mérleg szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Kos, Mérleg

Akivel nem illik össze: Szűz

A Mérleg nem szeret egyedül lenni, így élete nagy részét kapcsolatban éli le. Hűséges típus, ám bizonytalan, és nem mindig kitartó, ezért kapcsolatai hamar meginoghatnak.

A jegy szülöttje számára azért megfelelő egy Kos, mert képesek a Mérlegek döntésképtelenségét kezelni, és egyben segíteni is a döntések meghozásában, így esetükben ez biztosan nem megy a kapcsolatuk rovására. A Mérleg egy másik Mérleggel is tökéletes párost alkothat, könnyen megérthetik egymás problémáit, így nem üti ki egymást a két ugyanolyan személyiség.

A Szüzek a Mérlegek tiltólistáján szerepelnek, nem viselik jól a kritikát, a Szüzek pedig egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy kritikusak természetükből fakadóan. Jobb, ha elkerülik egymást.

 

Szűz szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Skorpió, Halak

Akivel nem illik össze: Nyilas

A Szüzek rendszeretők, nyugodt természetűek, nehéz őket kihozni a sodrukból, így könnyen alkalmazkodnak másokhoz. Ettől független nagyon szenzitívek, amit sokszor palástolnak határozott hozzáállásukkal, miközben magukban elnyomják problémáikat. Empatikus képességeik kimagaslóak.

A Skorpió és a Szűz párosa igazán mesébe illő, képzelőerőjük határtalan, és, amit megálmodnak közösen, azt képesek is létrehozni. A Halak szintén hasonlóképpen működnek a Szüzekkel, mint a Skorpiók, a közös kreatív szellem hozza őket össze, és a kompromisszumkötő képesség tartja őket együtt.

A Nyilas túlságosan is a Szűz lelkébe tud tiporni, ami természetesen abszolút nem vonzó számára, így a Nyilas hiába ábrándozik a Szűz után, nem veszi észre hol is hibázik.

 

Oroszlán szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Vízöntő, Nyilas

Akivel nem illik össze: Skorpió

Az Oroszlánok nem véletlen kapták csillagjegyük jelképét: tüzesek, gyorsak, és szenvedélyesek. Az állatok királya és királynője. Az Oroszlán szeret uralkodni, szereti a fényűzést, és nehéz vele lépést tartani a mindennapokban.

Legjobban a Nyilassal jön ki az Oroszlán jegy szülötte, szeretnek társasági életet élni, így egymás baráti társaságaival is hamar kijönnek. Szeretik a spontán dolgokat, és kihasználni az élet adta lehetőségeket. A Vízöntő kiegyensúlyozottsága kiváló támpont az Oroszlán számára, tökéletesen kiegészítik egymást egy kapcsolatban.

A Skorpió és az Oroszlán együtt egy tipikus olasz családképet alkotnak, hangos viták, túl sok szenvedély. Így kapcsolatuk nem tud hosszúéletű maradni, általában haragosan válnak el egymástól.

 

 

Rák szerelmi horoszkóp

 

Akivel összeillik: Bak, Bika

Akivel nem illik össze: Vízöntő

A jegy szülötte igazán kreatív lélek, szereti az izgalmakat. Erősen kötődik a múlthoz, ehhez hozzátartozik az is, hogyha egyszer megbántják azt nehezen felejti el, és bocsátja azt meg.

A Bak komolysága imponáló számára, és könnyen bele is bolondul személyébe. Párkapcsolatuk alappillérje a megértés, és szerencsére a két csillagjegy ilyen téren nagyon jól működik együtt.  A Bikák a romantikában elégítik ki a Rák igényeit, egy-egy csodálatos randival hamar le tudják venni a lábukról őket.

A Rák egy nagyon gondoskodó jegy, ami sok lehet a Vízöntő számára, aki viszont pont az ellentétje, így, valószínű egymásra sem hangolódnak.